Google Docs och "A browser error has occurred"  

Postat av rancor under

Själv använder jag Google Docs för vissa saker och applikationen Spreadsheets har aldrig fungerat med den nya versionen som innehåller mängder med nya funktioner och ett upparbetat gränssnitt. Jag möttes ideligen av följande felmeddelandet "A browser error has occurred" och man uppmanades att ladda om sidan så fort jag öppnade ett kalkylark.

Jag hade länge sökt efter en lösning och på Googles supportforum var det mängder med människor som hade samma problem tills idag, eller jag gav mig på problemet igen och hittade äntligen lösningen.

Firefox inställning "dom.storage.enabled" var satt till false av någon anledning. Normalt är den true men inte hos mig. Efter att jag satt den till true (skriv about:config i adressfältet) och startat om Firefox så fungerar Google Docs perfekt igen

// rancor

0 kommentarer

Skicka en kommentar