Mitt bidrag för Ubuntu  

Postat av rancor

Jag har under en längre tid nu varit med på ett eller annat sätt i Ubuntu-gemenskapen i Sverige och som senast varit en av grundarna av ubuntu.se. Allt har sitt slut och för några veckor sedan steg jag ner från den rollen vilket nu gör mig till en frilansande Ubuntu-entusiast.

Jag vill försöka hjälpa Ubuntu genom att ge ut guider dock främst som en egen anteckning för mig själv men även som en hjälp för andra. Jag har innan publicerat en hel del material i olika wiki-sidor hos Ubuntu-se.org och ubuntu.se som jag tänker "ta hem", alltså sluta underhålla dem där och publicera dem här istället för att förenkla lite eftersom dem finns lite utspridda och i olika versioner. Jag har även ett gäng nya saker på gång som jag inte läst om på andra ställen som jag hoppas kan hjälpa någon där ute.

// rancor

2 kommentarer

Jag hoppas du bloggar ofta och försöker ha både ubuntu relaterade beskrivningar + mer linux generella.

Så att tex jag kan ha nytta av tipsen som inte kör ubuntu.

Lycka till.

Tack, jag skall se vad jag får tid med. Just nu en guide gällande SugarCRM som kanske inte alla uppskattar men som förhoppningsvis är användbart för någon

Skicka en kommentar